Chocolade-karamel fudge

Mijn nieuwste verslaving is deze lactosevrije chocolade-karamel fudge. Zó lekker dat ik hem in één week tijd al 3 keer heb gemaakt. En ben je nou, net als ik, geen fan van kokos? Je proeft het in dit recept echt niet. Kun je dus gerust maken 🙂

Ingrediënten

  • 1 blikje gecondenseerde kokosmelk (320 gr)
  • 500 gr Hands Off Vegan – caramel seasalt
  • 100 gr chocopasta (AH chocospread is lactosevrij)

Werkwijze

  1. Doe de gecondenseerde kokosmelk in een koekenpan op middelhoog vuur.
  2. Breek de chocolade in stukjes en roer dit met een houten lepel door de kokosmelk tot alles gesmolten en vermengd is met elkaar.
  3. Roer als laatste de chocoladepasta erdoor heen.
  4. Plaats het mengsel in een ovenschaaltje of bakje met bakpapier en zet voor 4-5 uur in de koelkast of totdat het opgesteven is. Ik gebruikte een ovenschaal van 20×15 cm.
  5. Haal de fudge uit de vorm, verwijder het bakpapier en snijd in kleine blokjes.

Eet smakelijk!

Liefs x Eileen

Geef een reactie