Geslaagd!💛

Zo’n vijf weken geleden deed ik voor de 7e keer de laatste toets die ik nog moest halen voor mijn bachelor. Ja, écht waar, zeven keer. Twee weken daarna kreeg ik een mail van school… een mail waarvan ik soms dacht dat ik hem nooit zou krijgen. Ik bereidde me voor op de zoveelste teleurstelling, ik las het mailtje, kon het niet geloven, keek Jeroen verward aan, las het nog 5 keer en riep toen ‘Ik heb het gewoon gehaald! 😀 En met dat ene mailtje veranderde er zóveel, dat is gewoon niet uit te leggen. De laatste toets gehaald en dus afgestudeerd docente Nederlandse Gebarentaal!♥️

Met de trein heen en weer naar Utrecht, uren leren, feestjes waar ik niet heen kon, examenstress en lessen missen omdat ik moest werken. Maar óók, leerzame stages, lieve klasgenoten, interessante lesstof, een nieuwe taal leren en mijn studie-motto: Een 5,5 is ook een voldoende.’ 😉

Mijn afstuderen voelt als het afsluiten van een periode waarin veel gebeurd is. Want tijdens die 6,5 jaar waren er soooo many ups and soooo many downs.
Voor het eerst samenwonen, werken in de kinderopvang, diagnose schildklierziekte, diagnose lactose-intolerantie, verhuizen naar ons ‘grote mensen huis’, een ENORME kinderwens die ik uiteindelijk niet meer kon blijven negeren, een zware zwangerschap met nasleep en natuurlijk de liefste en leukste baby en vriend ever ♥️

De uitreiking is pas in september, maar ik ben klaar en ik heb vanmiddag mijn diploma aangevraagd! Zoals Jeroen en ik altijd gezegd hebben gaan we samen nog een goed feestje geven omdat we allebei geslaagd zijn. De één alleen iets eerder dan de ander haha 😉

Liefs x Eileen ♥️

20 thoughts on “Geslaagd!💛

 1. We zijn zo ongelofelijk trots op jou!???? Maar zeker ook op Jeroen, de 6,5 jaar die je beschrijft hebben jullie samen gedaan.
  Papa en mama

 2. Gefeliciteerd! Wat fijn voor je dat je je studie met een diploma kan afsluiten. Goed gedaan!

 3. Fantastisch Eileen. Je heb je doorzettingsvermogen wel laten zien na al die teleurstellingen. JE HEBT HET GEWOON Gehaald! Je doet het ook geweldig als moeder en samen met Jeroen zijn jullie super ouders voor Levi! Hvj kus

 4. Wat een fantastisch goed nieuws. Je hebt het verdiend. Jullie hebben erg hard gewerkt. Gefeliciteerd. Dikke kus
  Opa en oma.

 5. Naast felicitaties is het ook goed te beseffen dat waar een wil is ook een weg naar resultaat. Volhouden, doorgaan, vertrouwen in jezelf en al die positieve eigenschappen van je om je doel te bereiken, zowel in een studie als daarbuiten! Gefeliciteerd samen daarmee!

 6. Hai meissie van harte gefeliciteerd toppers!!! Wat goed zeg en wat fijn! Wat zal je je heerlijk voelen! Je hebt t geflikt meis.
  Dikke kus van Maartje

 7. Wat ik maar even zeggen wil: jij hebt blijk gegeven van zoveel doorzettingsvermogen, bent doorgegaan waar een ander misschien allang gestopt zou zijn, en je hebt het aan jezelf bewezen: jij bent simpelweg een winnaar. Zo verschrikkelijk goed van, ik bewonder je. En ik vind het natuurlijk ook nog heerlijk voor je! Eindelijk, eindelijk dat felbegeerde papiertje, na al die stress en al dat blokken. Je hebt het dubbel en dwars verdiend, lieverd. Nogmaals van harte gefeliciteerd en een hele dikke zoen!

 8. Wat knap, Eileen! Je bent een echte bikkel. Gefeliciteerd en heel veel succes voor in de toekomst. Dat je maar een mooie baan zult krijgen.
  Liefs, John en Coby ????????

Geef een reactie