Onze eerste kerst als gezin🎅

Was ik vorig jaar kerst nog heel erg verdrietig omdat ik die maand wéér niet zwanger was… Vieren we dit jaar voor het eerst kerst als gezin en liepen we dit keer met zijn 3-en door de Intratuin op zoek naar een kerstboom ❤️

 

 

Weliswaar niet op zoek naar een echte maar een neppe kerstboom vanwege mijn allergie, maar hé boeie! Ik verander graag de kerstboom-traditie zoals ik die ooit voor mij zag… zolang ik hem maar als mama mag meemaken. Dussss, vanaf dit jaar kopen we elke december een nieuwe kunstboom. Grapje. Dat zou mijn bankrekening niet aankunnen. En Jeroen ook niet… Nee, vanaf dit jaar tuigen wij elke december de kerstboom als gezin op en vieren wij kerst in onze foute kersttruien 😀

 

Het was even puzzelen waar we de kerstboom dit jaar konden neerzetten maar het is gelukt hoor! Alles een beetje ingeschikt en nu staat hij prachtig te shinen naast de tv-kast. Ik wilde dit jaar wel graag een ander kleurtje in de boom. Volgens Jeroen roep ik dat elk jaar maar dat is dus echt niet waar! We wonen nu 7 jaar samen en dit is onze 3e kleur. Best schappelijk toch? 😉 Jeroen ging er dit jaar ook voor het eerst in mee. Hij gooide zelfs een auto met kerstboompje op het dak in het wagentje! Het is een kerstwonder haha! Anyway, zijn uiteindelijk voor rood en goud gegaan, een kleuren-combi die ik nooit had verwacht te kopen. But, I love it!

 

 

Dit jaar hebben Jeroen en ik de kerstboom opgetuigd en keek Levi mee vanuit zijn wippertje. Volgend jaar mag hij helpen de ballen en slingers in de boom te hangen 😀 Al moeten we dan wel over op plastic ballen. En nieuwe ballen betekent een nieuwe kleur voor in de boom… dat worden dus 4 kleuren in 8 jaar. HA! Zag je hoe ik dat deed? Zó subtiel…. 😉

 

 

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen en een prachtig nieuwjaar waarin al jullie dromen uitkomen! ❤️

Liefs x Eileen

4 thoughts on “Onze eerste kerst als gezin🎅

  1. Alweer een heerlijke blog, superleuk. Ik wens jullie ook heel fijne kerstdagen en een mooi 2018.

Geef een reactie