Happy birthday, liefde van mijn leven!

Happy birthday to the cutest, most loving, awesome boyfriend and dad❤️

Goh, wat prijs ik mijzelf gelukkig met Jeroen. Jaja, cliché ik weet het… maar wel waar. En bereid je maar voor, want er komt nog meer corny stuff aan. We zijn alweer 10 jaar samen en hij heeft het af en toe zwaar te verduren met mij, hoor! Ik ben de eerste die toegeeft dat ik niet de makkelijkste ben 😉

Zo ook tijdens de zwangerschap. Dit waren heftige maanden doordat ik vanaf week 7 ziek thuis zat. Dat heeft toch wel een flinke impact op je relatie. Heel veel van de dingen die ik ‘normaal’ altijd deed en regelde kon ik niet meer en moest Jeroen dus overnemen. De vaat, stofzuigen, de planten water geven, de was, mij masseren, boodschappen doen en nog véél meer… hij deed het allemaal. Maar het meest waardevol vind ik zijn steun en liefde. Gedurende de zwangerschap, tijdens de bevalling maar ook daarna. Ik had het niet zonder hem willen én kunnen doen. En ja ook hij heeft zijn momenten… maar ik vind hem alsnog de liefste 😀

Vandaag is zijn eerste verjaardag als papa. Een bijzonder moment vind ik. Gister heb ik een verf-afdrukje van het voetje van Levi gemaakt en daar een verjaardagskaart van gemaakt. Om hem te bedanken, te laten weten dat wij hem waarderen en van hem houden ❤️ Want zonder hem… zou ik niet weten wat ik moest. Fijne verjaardag, liefde van mijn leven!

 

Liefs x Eileen

4 thoughts on “Happy birthday, liefde van mijn leven!

  1. Vergeet ik toch zomaar Jeroen te feliciteren! Bij deze dus nog op de valreep. Gefeliciteerd, Jeroen!

  2. Mooi, Eileen …. en Jeroen. Het is te zien aan jullie dat je de rijkdom van jullie relatie ervaart.

    Groetjes,

    Guus

Geef een reactie